* zouthandel.nl * onthardingszout * zouttabletten * strooizout * wegenzout *
0
€ 0,00
Graag stellen wij ons bedrijf aan u voor: Kuijper Zouthandel, een familiebedrijf gevestigd in Stompetoren, vlak bij Alkmaar. Sinds 1935 zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van zout voor vlees-, vis-, en kaasverwerkende bedrijven, waterontharding en strooizout voor de winterperiode. Door onze korte lijnen kunnen wij snel schakelen en leveren wij elke gewenste hoeveelheid zoutproducten uit onze eigen voorraad of rechtstreeks vanuit de fabriek. Onze leveringen geschieden vaak binnen 2-5 werkdagen of in overleg met de klant.

Met onze eigen transportmiddelen en vaste transporteur Oudeman Transport uit Heerhugowaard, die alleen Nederlandse chauffeurs in dienst heeft, verzorgen wij het transport van kleine tot volle vrachten. Onze auto's zijn voorzien van een laadklep en elektrische pompwagen, waardoor wij de levering van zoutproducten in elke gewenste hoeveelheid kunnen garanderen.

Als exclusief distributeur van K+S AG (Frisia Zout uit Harlingen), de grootste zoutproducent ter wereld, garanderen wij onze klanten de hoogste kwaliteit zoutproducten. Deze worden dagelijks streng gecontroleerd en worden rechtstreeks vanuit onze eigen opslag of de fabriek geleverd. Uit voorraad kunnen wij consumptiezout standaard (fijn), nitrietzout (0,6% en 0,9%), zouttabletten (waterontharding) en grof en fijn strooizout leveren.

Wij streven naar continuïteit voor onze klanten en verzekeren snelle leveringen dankzij onze vaste relatie met K+S en onze eigen opslag.

Met vriendelijke groeten,

Bob Kuijper
Directeur Kuijper Zouthandel

Klantenservice

Recente beoordelingen

Contact

Handelsonderneming Kuijper BV
Melkweg 10
1841JJ Stompetoren

Email: info@bobkuijper.nl
Algemeen: 072-5038069
Copyright © 2024 - BobKuijper.nl. Alle rechten voorbehouden